بسته شدن محور هراز از فردا
به گزارش وبلاگ بیازیان، محور هراز از ساعت 8 صبح روز سه شنبه چهارم خردادماه تا ساعت 11 روز چهارشنبه پنجم خردادماه، به دلیل انجام عملیات اصلاح مسیر، لق گیری و جلوگیری از ریزش احتمالی، مسدود است.

یاسر خالدی مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه ها در تشریح آخرین شرایط ترافیکی محورهای مواصلاتی کشور، بیان نمود که پس از تعطیلات اخیر نیمه شعبان، در حال حاضر ترافیک در اغلب محورهای مواصلاتی روان است و تردد در آن ها جریان دارد.
وی ادامه داد که کل محور هراز از ساعت 8 صبح روز سه شنبه چهارم خردادماه تا ساعت 11 روز چهارشنبه پنجم خردادماه، به علت انجام عملیات اصلاح مسیر، لق گیری و جلوگیری از ریزش احتمالی، مسدود است.
مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه ها گفت که بعلاوه انسداد محور فیروزکوه که قرار بود در تاریخ چهارم خردادماه انجام گردد، به علت همزمانی با بسته شدن محور هراز، به زمانی دیگر موکول شد و زمان انسداد آن در آینده اطلاع رسانی می گردد.
منبع: کجارو / chn.ir