ملخ ها در پارسیان زمین گیر می شوند

به گزارش وبلاگ بیازیان، فرماندار پارسیان گفت: با اقدام جهادی و کوشش شبانه روزی، نمی گذاریم ملخ های صحرایی آسیبی به مردم و به ویژه کشاورزان این شهرستان وارد نمایند و زمینگیرشان می کنیم.

ملخ ها در پارسیان زمین گیر می شوند

به گزارش وبلاگ بیازیان آنلاین به نقل از ایرنا، مجتبی رضاپور در نشست ستاد هماهنگی مبارزه با ملخ صحرایی در این شهرستان اضافه کرد: مدیریت جهاد کشاورزی پارسیان نیز آمادگی لازم را برای مقابله با هجوم ملخ های صحرایی به باغ ها و مزرعه های کشاورزی را دارد.

وی با اشاره به هجوم ملخ های صحرایی به بعضی از مزرعه های بخش مرکزی پارسیان، استان هرمزگان گفت: هم اکنون 900 لیتر سم از تهران و 300 لیتر سم از بندرلنگه خریداری شده و روزانه 20 هکتار از زمین های کشاورزی شهرستان سم پاشی خواهد شد.

فرماندار پارسیان گفت: همه اعضای ستاد بحران مبارزه با ملخ صحرایی باید بر اساس تکالیفی که دارند همکاری لازم را داشته باشند تا بتوانیم این بحران را مدیریت و پشت سر بگذاریم.

رضاپور در ادامه بر همکاری دهیاران و اعضای شورای روستاها و همچنین ادارات عضو ستاد بحران با مدیریت جهاد کشاورزی در جهت رصد و پایش ملخ در سطح شهرستان تأکید کرد.

وی گفت: مهم ترین مؤلفه مقابله با هجوم ملخ های صحرایی در مزارع، اقدامات سنجیده با همکاری و همراهی کشاورزان است.

فرماندار پارسیان اعلام کرد: داشتن امکانات و تعامل و همراهی مدیران دستگاه های اجرایی و در اختیار گذاشتن خودروهای ادارات در راستای مبارزه و سم پاشی در جهت سریع تر پیش بردن اهداف مطرح نمود.

رضاپور تأکید کرد: ادارات متولی امر نسبت به اطلاع رسانی جهت آگاهی مردم و کشاورزان از خطرهای ناشی از هجوم ملخ و پیامدهای آن و همچنین روش های مقابله و پیشگیری اقدام کنند.

شهرستان پارسیان در دورترین نقطه غرب هرمزگان واقع شده است.

منبع: همشهری آنلاین

به "ملخ ها در پارسیان زمین گیر می شوند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ملخ ها در پارسیان زمین گیر می شوند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید